Pallopään joulukalenteri 2019

Odotettu ja perinteikäs Pallopään joulukalenteri on taas keskuudessamme! Konsepti on vanha ja tuttu: päivittäin Facebookissa avataan viimeistään klo 10 uusi "luukku" eli vaihtuva tuotetarjous ja pysyvää on ainoastaan hinta: kaikkina päivinä tarjous maksaa vain 10 euroa (yhtä poikkeusta lokuun ottamatta). Huimia alennuksia tiedossa, joten pysy kuulolla. Päivän tarjous ilmoitetaan myös joka päivä liikkeen edustalla mainosständissä. Tervetuloa ostoksille, tarjoustuotteita on vain rajoitettu erä!

Tiedonjanoisille ohessa jo kalenterin luukut etukäteen listattuna:

ma 2.12. Four Reasons Nature -tuotteet

ti 3.12. Sim DS hajusteettomat tuotteet

ke 4.12. Color Mask 2 kpl

to 5.12. Four Reasons ”valkoiset” shampoot ja hoitoaineet 2 kpl

la 7.12. Sim System 4 shampoo/hoitoaine + ”hipsutin”


ti 10.12. Hempz-tuotteet

ke 11.12. Wet Brush harjapaketti

to 12.12. Revlon Orofluido öljyt

pe 13.12. Lucian Blondipäivä: kaikki vaaleiden hiusten tuotteet

la 14.12. minikokoiset sähkölaitteet (fööni, kiharrin, suoristusrauta)


ti 17.12. Relvlon Stylemasters isot hiuslakat

ke 18.12. Schwarzkopf BC Fible Plex -tuotteet 2 kpl

to 19.12. Wet Brush/Dessata harjat + Design.Me föönaussuihke

pe 20.12. Four Reasons Professional tuotteet

la 21.12. Pitkien hiusten päivä: Schwarzkopf Mad About Lengths -tuote + harja


ma 23.12. Olaplex-kotihoitotuotteista -10€ (norm. 29,90-31,90) + kympin hoitoetuseteli

pe 27.12. Revlon UniqOne hoitosuihkeet

la 28.12. Viattomien lasten (ja hiusten) päivä: So pure shampoo


ma 30.12. Kiharapäivä: kiharien hiusten hoitotuotteet

ti 31.12. Kiiltosuihkeet

Uutisarkisto:

DS-kampaamotuotesarja uudistui

Kotimaisen Sim Finalndin kehittämä ja valmistama DS-kampaamotuotesarja uudistui täydellisesti loppuvuodesta 2017 ja nyt, tammikuussa 2018, se on myös Pallopään jälleenmyyntituotevalikoimassa. DS-kampaamotuotesarja on kehitetty ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksia puhtaasti, mutta tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattuja herkällä iholla, tuotesarja on vegaaninen (poislukien DS Heat Protection Spray -lämposuoja).

*****Huom! Tuotteet tammikuussa tutustumishintaan 10 €/kpl!*****


Tuotevalikoimaan kuuluvat:


Color shampoo (250 ml) ja hoitoaine (200 ml)

Kosteutusta ja elinvoimaa normaaleille, vaurioituneille ja värikäsittelyille hiuksille.

Intensiivisesti kosteuttava shampoo ja hoitoaine säilyttävät hiusvärin kirkkaana ja eloisana sekä palauttavat hiusten luonnollisen kiillon. Hiuksista tulee helpommin käsiteltävät ja ne tuntuvat pesun jälkeen ihanan pehmeiltä, vahvistuneilta ja elinvoimaisilta. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.

19,90 €/kpl


Volume shampoo (250 ml) ja hoitoaine (200 ml)

Tuuheutta ohuille, hennoille ja värikäsitellyille hiuksille.

Koostumukseltaan kevyt shampoo ja hoitoaine kosteuttavat tehokkaasti latistamatta hiusta. Antaa volyymia tehden hiuksista kimmoisat ja ryhdikkäät. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja täyteläisiltä. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.

19,90 €/kpl


Blond shampoo (250 ml) ja hoitoaine (200 ml)

Tehokasta taittoa vaaleille ja harmaille hiuksille.

Kun haluat puhtaan vaaleat hiukset, valitse DS Blond Shampoo! Runsas pigmenttipitoisuus taittaa erittäin tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä vivahteita ja hiuksista tulee puhtaan vaaleat ja kirkkaat. Hoitoaine kosteuttaa ja selvittää latistamatta hentojakaan hiuksia. Hiuksista tulee kiiltävät ja runsaan tuntuiset. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.

19,90 €/kpl


Intensive Moisture Mask 250 ml

Tehohoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Ravitsee ja kosteuttaa hiusta intensiivisesti palauttaen kuviien ja vahingoittuneiden hiusten luonnollisen kiillon ja elinvoiman. Lisää hiusten käsiteltävyyttä, selvittää ja silottaa hiusta. Sisältää UV- suojan. Käyttö: Levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja hiero kevyesti. Anna vaikuttaa 5-15 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

22,90 €


Leave-In Conditioner 200 ml

Koostumukseltaan kevyt hoitosuihke kosteuttaa hiusta tehokkaasti tehden hiuksista helpommin käsiteltävät ja pehmeän tuntuiset. Vähentää hiusten sähköisyyttä, antaa kiiltoa ja ehkäisee hiusvärin haalistumista. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta noin 20cm etäisyydeltä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

19,90 €


Mineral Removing Shampoo 250 ml

Syväpuhdistava shampoo poistaa tehokkaasti hiuksista mineraalikertymät, kloorin sekä muotoilutuotteiden jäämät. Hellävarainen koostumus antaa hiuksiin kiiltoa, kirkastaa hiusväriä ja parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Käyttö: Lisää kosteisiin hiuksiin, vaahdota, anna vaikuttaa 1-5 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti. Jatka käsittelyä DS Mineral Removing Elixirillä.

19,90 €


Mineral Removing Elixir 250 ml

Hoitoneste puhdistaa tehokkaasti mineraalien aiheuttamat värjäymät hiuksista, kloorin sekä muotoilutuotteiden jäämät. Elvyttää hiusväriä ja tekee hiuksista kiiltävät. Suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa kuukaudessa. Käyttö: Levitä Elixir tasaisesti kaikkialle hiuksiin shampoopesun jälkeen ja anna vaikuttaa 10-30 minuuttia. Huolehdi, että hiukset pysyvät kosteina koko vaikutusajan. Huuhtele huolellisesti ja jatka käsittelyä DS Mineral Removing Balmilla.

19,90 €


Mineral Removing Balm 250 ml

Hoitoaine viimeistelee hiusten syväpuhdistuksen ja mineraalien poiston. Sulkee hiussuomut, jolloin hiuksista tulee helpommin käsiteltävät, kiiltävät ja pehmeän tuntuiset. Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

19,90 €


Pre Styling Cream 100 ml

Koostumukseltaan samettisen pehmeä muotoiluvoide antaa kevyttä pitoa ja joustavaa tukea muotoiluun, föönaamiseen ja kihartamiseen. Kosteuttaa kevyesti, vähentää hiusten sähköisyyttä, silottaa ja lisää kiiltoa hiuksiin. Sopii erinomaisesti myös kiharoille hiuksille. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Lisää pieni määrä muotoiluvoidetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

19,90 € 


Heat Protection Spray 200 ml

Hienojakoinen lämpösuojasuihke suojaa hiusta erittäin tehokkaasti jopa 220°C lämmöltä antaen samalla kevyttä pitoa muotoiluun. Ehkäisee kosteuden haihtumista hiuksesta ja antaa kiiltoa hiukseen. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin noin 20cm etäisyydeltä. Kampaa hiukset ennen muotoilua.

19,90 €


Salt Spray 200 ml

Tuuheuttava suolasuihke antaa hiukseen karkeaa mattamaista rakennetta ja tukea. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, joten sopii hyvin myös hennoille ja ohuille hiuksille. Hiuksista tulee täyteläisemmät ja kuohkeamman näköiset. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta kosteiden hiusten tyveen antamaan tukea tai kuiviin hiuksiin pituuksiin antamaan rakennetta. Anna kuivua itsestään tai föönaa kuivaksi.

19,90 €


Fiber Gel 100 ml

Kuitugeelin avulla saat hiuksiin rakennetta ja voimakasta tukea muotoiluun. Antaa kiiltoa hiukseen. Ei tahmaa ja peseytyy helposti pois. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Lisää pieni määrä tuotetta kämmenille, levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

19,90 €


Styling Lotion 200 ml

Joustavan tuen antava kampausneste luo erinomaisen pohjan hiusten muotoiluun ja erilaisiin kampauksiin. Antaa kevyttä rakennetta, volyymia ja pitkäkestoista tukea. Tekee hiuksista paksumman ja tuuheamman tuntuiset. Sopii kaikille hiustyypeille, erinomainen hennoille hiuksille sekä kiharoiden muotoiluun. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Suihkuta tasaisesti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

19,90 €


Matte Wax 50 ml

Hiusvaha, jossa on luonnollinen ja joustava pito. Antaa rakennetta ja tukea muotoiluun. Helposti uudelleenmuotoiltavissa. Pehmeän koostumuksen ansiosta tuote sopii erinomaisesti myös hennoimpien hiusten muotoiluun. Ei tahmaa ja on helppo pestä pois. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Lämmitä pieni määrä vahaa kämmenten välissä ja vie vaha pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla.

19,90 €


Volume Mousse 300 ml

Muotovaahto, jossa on vahva pito. Antaa lisää volyymia ja saa hiukset tuntumaan tuuheammilta. Korostaa hiusten luonnollista kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa kuivaksi tai muotoile haluamallasi tavalla.

20,90 €


Texturizing Spray 100 ml/300 ml

Rakennesuihke lisää hiuksiin mattamaista tekstuuria, volyymia ja rakennetta. Saa hiukset tuntumaan tuuheammilta, kuohkeilta ja ilmavilta. Rakennesuihkeen avulla teet nopean, pitävän tyvikohotuksen sekä luot hiuksiin ja kampaukseen runsasta volyymia. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista, kunnes pullon sisällä oleva kuula liikkuu. Suihkuta hiusten tyveen sekä tarvittaessa pituuksiin 20-25 cm etäisyydeltä ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Suositellaan käytettäväksi kuiviin hiuksiin.

100 ml: 10,90 €, 300 ml 20,90 €


Strong Hold Hairspray 100 ml/300 ml

Hiuskiinne erittäin voimakkaalla pidolla. Antaa pitkäkestoista pitoa ja tukea hiuksiin. Kuivuu nopeasti, antaa hiuksiin kauniin kiillon sekä suojaa kosteutta vastaan. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta tasaisesti 25-30 cm etäisyydeltä hiuksiin.

100 ml 10,90 €, 300 ml 20,90 €


DS Medium Hold Hairspray 300 ml

Hiuskiinne keskivahvalla pidolla. Antaa joustavan tuen muotoiluun ja luonnolliseen viimeistelyyn. Koostumukseltaan kevyt hiuslakka kuivuu nopeasti, antaa hiuksiin kauniin kiillon ja suojaa kosteutta vastaan. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta tasaisesti 25-30 cm etäisyydeltä hiuksiin.

20,90 €

Osis+ muotoilutuotesarja uudistui!

Schwarzkopf Professionalin ikoninen muotoilutuotelippulaiva Osis+ on uudistunut. Valikoimaan on tullut kahdeksan uutta tuotetta, mutta mukana on myös vanhoja, tuttuja klassikoita. Joitain tuotteita on poistunut (esim. Blow & Go Thick föönaussuihke), mutta Pallopään myydyimmät artikkelit Dust It, Mess Up ja kaikki lakat ovat onneksi säilyneet!

Kaikki uudet Osis+ tuotteet maksavat 12,90 €/kpl.


Tuotevalikoima: 


Undercoat pohjustusvoide 75 ml (uusi tuote)
Täydellinen pohja kaikkiin hiustyyleihin, tasoittaa hiusten huokoisuuseroja, estää pörröisyyttä ja antaa silkkisen kiillon.
Käyttö: vie pieni määrä käsien kautta kosteiden hiusten pituuksiin  ja latvoihin. Jatka muotoilua muilla Osis+ -tuotteilla tai käytä yksinään tehostaaksesi hiusten luonnollista kauneutta. Käytä pieni määrä kuiviin hiuksiin saadaksesi erittäin sileän lopputuloksen.
Hairbody pohjustussuihke 200 ml
Erittäin kevyt ja hoitava muotoilusuihke. Antaa kevyttä tukea ja volyymia, helpottaa kammattavuutta ja poistaa sähköisyyttä.
Käyttö: Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja föönaa tai anna kuivua itsekseen ja muotoile halutulla tavalla. Toimii myös selvitysnesteenä takkuisille hiuksille.

Blow & Go föönaussuihke 200 ml 
Nopeuttaa ja helpottaa föönausta. erittäin sileisiin ja siloteltuihin tyyleihin. Poistaa pörröisyyttä ja suojaa föönauksen kuumuudelta.
Käyttö: Suihkuta kosteisiin hiuksiin, föönaa ja muotoile haluamallasi tavalla. Käytä yhdessä Flatliner-suoristusrautaseerumin kanssa erittäin sileisiin tyyleihin.
Flatliner suoristus- ja muotoilurautaseerumi 200 ml

Suojaa kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta.  Tasoittaa hiusten pintaa, ehkäisee murtumia hiuksissa, suojaa ilman kosteudelta ja antaa lämpösuojan jopa 230 asteeseen asti.
Käyttö: Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiukset täysin föönillä. Käsittele hiukset ohuin osioin haluamallasi lämpölaitteella. Saadaksesi sileän lopputuloksen erittäin paksuihin hiuksiin suihkuta tuotetta osioittain kuiviin hiuksiin ja suorista heti.
Tame Wild silottava voide 150 ml (uusi tuote)
Kesyttää villit hiukset silottamalla hiusten pintaa, antaa luonnollista kiiltoa, suojaa pörröisyydeltä ja ilman kosteudelta seuraavaan pesuun asti ja antaa lämpösuojan jopa 220 asteeseen asti.
Käyttö: Vie pieni määrä käsien kautta kosteisiin hiuksiin ja föönaa hiukset suoriksi. Viimeistele tyyli suoristusraudalla halutessasi erittäin sileän ja suoran lopputuloksen. Käytä pieni määrä tuotetta kuiviin hiuksiin halutessasi vähentää pörröisyyttä.

Upload volyymivoide 200 ml
Kevyt voide volyymia kaipaaviin hiuksiin, antaa keskivahvan tuen ja voimakasta kiiltoa. Suojaa föönin kuumuudelta.
Käyttö: Vie pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja föönaa hiukset pyöröharjan avulla. Käytä pieni määrä kosteisiin hiuksiin lisätäksesi hiusten kiiltoa. 

Big Blast volyymigeeli 200 ml (uusi tuote)
Kevyt geeli volyymia kaipaaviin tyyleihin. Pitkäkestoista, voimakasta volyymia ja tyvikohotusta, jättää hiukset silti luonnollisen tuntuisiksi. Suojaa föönauksen kuumuudelta.
Käyttö: Vie kosteisiin hiuksiin tyvestä latvoihin ja föönaa käyttäen pyöröharjaa saadaksesi volyymia ja tyvikohotusta.

Grip erittäin voimakas vaahto 200 ml
Entistä voimakkaampaa tukea ja volyymia vaativiin tyyleihin. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja suojaa föönauksen kuumuudelta. 
Käyttö: Ravista hyvin, pidä pullo pystyasennossa pursottaessasi vaahtoa. Vie pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja föönaa hiukset pyöröharjan avulla saadaksesi maksimaalista volyymia.

Curl Honey kiharavoide 150 ml (uusi tuote)
Erottelevuutta luonnostaan karheille ja pörröisille kiharoille ja laineille. Antaa ehjät, kimmoisat kiharat ja estää pörröisyyttä. Hiuksen pinta jää pehmeäksi ja kiiltäväksi.
Käyttö: Vie pieni määrä kosteisiin hiuksiin erotellaksesi ja antaaksesi tukea kiharille hiuksille. Föönaa diffuuserin avulla tai anna hiusten kuivua vapaasti. Lisää tuotetta kuiviin hiuksiin saadaksesi kiharoille lisäerottelua.

Bouncy Curls kiharageeli 200 ml (uusi tuote)
Voimakasta tukea hennoista keskipaksuille kiharoille hiuksille. Hiukset tuntuvat pehmeiltä,  kevyt koostumus ei tee niistä raskaan tai tahmean tuntuisia. 
Käyttö: Vie pieni määrä kosteisiin hiuksiin, työstä, twistaa ja erottele kiharat. Kuivaa föönin avulla.
Refresh Dust kuivashampoo 300 ml
Antaa kevyttä rakennetta ja tyylin freesausta shampoopesujen välillä. Hiukset pysyvät pidemmän aikaa raikkaina ja toisaalta suihkutettava puuteri antaa vastapestyille hiuksille käsiteltävyyttä ja kevyttä karheutta esim. lettikampauksiin. 
Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä ja käytön välissä. Kohdista suihkeosa suoraan tyvialueelle, pidemmissä hiuksissa suihkuta osioittain. Anna kuivua 1-2 minuuttia ja harjaa hiuksia reippaasti eri suuntiin poistaaksesi niistä tuotejäämät.

Dust It mattapuuteri 10 g
Voimakkaan mattaisiin ja karkeisiin lopputuloksiin. Antaa pitkäkestoista tukea ja voimakasta rakennetta ja tuuheuden tuntua, joka kestää jopa 24 tuntia. 
Käyttö: Käytä kuiviin hiuksiin, muotoile ja tee rakennetta niin paljon kuin haluat. Voimakkaisiin  ja villeihin viimeistelyihin ripottele tuotetta suoraan tyveen ja työstä.

Damped wet look pomada 200 ml (uusi tuote)
Antaa joustavaa tukea wet look -tyyleihin, rakennetta, tukea ja voimakasta kiiltoa. Täydellinen tuote jakauksien ja sileän pinnan tekemiseen tai pitkien hiusten muotoiluun.
Käyttö: Käytä kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. 

Volume Up tuuheuttava suihke 250 ml
Nopea tuuheutta ja rakennetta luova vaikutus, antaa painotonta ja joustavaa tukea muotoiluun sekä luonnollista volyymia ja liikettä. Jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi.
Käyttö: Suihkuta ja työstä hiuksiin 30 cm etäisyydeltä, käytä lyhyin suihkauksin. Saat lisävolyymia suihkuttamalla tuotetta suoraan osioiden tyvelle. 

Mess Up mattavaha 100 ml
Mattaisiin ja pörröisiin viimeistelyihin, antaa pitkäkestoista keskivahvaa tukea.
Käyttö: Vie pieni määrä käsien kautta kuiviin hiuksiin. Muotoile, luo ja tee rakennetta haluamallasi tavalla.

Thrill kuituvaha 100 ml
Elastinen vaha antaa vapauden luoda joustavia tyylejä. Voimakasta rakennetta ja tukea hiuksille.
Käyttö: Hiero pieni määrä vahaa kämmenten välissä ja luo kuidusta hämähäkin verkko taputtamalla hitaasti kämmeniä yhteen. ven ytyele vahaverkkoa lähellä päätä ja työstä sen jälkeen haluttu tyyli.

Whipped Wax vaahtovaha 85 ml
Uskomattoman kevyt vaahtomainen rakenne antaa voimakasta tukea hiusta latistamatta.
Käyttö: Ota pieni määrä tuotetta ja hiero kämmenten välissä, työstä vaha kuiviin hiuksiin. Hiukset voi muotoilla uudestaan ja uudestaan. 
Flexwax erittäin voimakas voidemainen vaha 85 ml
Voimakasta rakennetta ja erottelukykyä uudelleenmuotoiltaviin tyyleihin. Voide mainen ja kevyt koostumus, tuote on helppo pestä pois. 
Käyttö: Vie pieni määrä tuotetta käsien kautta kuiviin hiuksiin. Luo, muotoile ja tee rakennetta haluamallasi tavalla. Uudelleenmuotoile niin monta kertaa kuin haluat. Hiero tuotetta lyhyiden hiusten tyviosaan saadaksesi lisävolyymia ja voimakkaampaa rakennetta. 

Mighty Matte erittäin voimakas mattavaha (uusi tuote) 85 ml
Erittäin voimakas mattainen  lopputulos, antaa pitkäkestoista tukea ja on helppo pestä pois.
Käyttö: Levitä pieni määrä käsien kautta kuiviin hiuksiin. Luo. muotoile ja tee rakennetta haluamallasi tavalla. Vinkki: vie pieni määrä vahaa kosteisiin hiuksiin, jolloin saat erittäin karhean ja “pesemättömän” näköisen viimeistelyn hiuksiin.
G. Force voimakas geeli 150 ml
Antaa voimakasta ja pitkäkestoista tukea ja rakennetta muotoiluun. Helppo pestä pois.
Käyttö: Vie pieni määrä käsien kautta kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Vie kuiviin hiuksiin halutessasi voimakasta erottelua.
Rock Hard erittäin  voimakas liimamainen vaha 150 ml
Antaa erittäin voimakasta ja pitkäkestoista tukea vaativimpiin tyyleihin ja voimakkaisiin muotoihin. Liimamainen koostumus on helppo työstää ja pestä pois.
Käyttö: Vie pieni määrä tuotetta käsien kautta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile, luo ja tee rakennetta haluamallasi tavalla.

Play Tough erittäin voimakas vedenpitävä geeli 150 ml (uusi tuote)
Vedenkestävää muotoilua ja erittäin voimakasta tukea, hiukset muokattavissa hyvin ennen tuotteen kuivumista. Helppo työstää ja pestä pois shampoolla. 
Käyttö: Vie pieni määrä tuotetta käsien kautta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Muokkaa, tee haluttu tyyli ja anna tuotteen kuivua. 

Sparkler kiiltokiinne 300 ml
Upeaa, kimaltelevaa kiiltoa hiuksiin. Kevyt viimeistelytuote auttaa selvittämään hiuksia.
Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 30 cm etäisyydeltä, käytä lyhyin suihkauksin. Selvittäessäsi paksuja ja karheita hiuksia, suihkuta kiiltosuihketta kosteisiin hiuksiin.

Magic kiiltoseerumi 50 ml
Ehkäisee hiusten pörrööntymistä, antaa säihkyvää kiiltoa ja pehmeän silkkiset hiukset. Peseytyy helposti pois.
Käyttö: Levitä pieni määrä käsien kautta kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. 

Elastic joustava hiuskiinne 300 ml
Antaa luonnollista ja kevyttä tukea, ja harjautuu pois helposti. Suojaa hiuksia ilmankosteudelta ja sisältää uv-suojan.
Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 30cm etäisyydeltä. Käytä lyhyin suihkauksin. 
Freeze voimakas hiuskiinne 300 ml
Välitöntä, voimakasta tukea, pitkäkestoinen  kiinnitys. Nopeasti kuivuva koostumus.
Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 30cm etäisyydeltä. Käytä lyhyin suihkauksin. 
Freeze Pump pumppulakka voimakkaalla tuella 200 ml
Voit jatkaa hiusten muotoilua tuotteen suihkuttamisen jälkeen. Erittäin hienojakoinen suihke harjautuu pois helposti.
Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 25 cm etäisyydeltä ja muotoile haluamallasi tavalla. 

Session erittäin voimakas hiuskiinne

Erittäin voimakasta tukea kiinnitykseen, ei tahmaa. Nopeasti kuivuva koostumus harjautuu helposti pois hiuksista.
Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin n. 30cm etäisyydeltä. Käytä lyhyin suihkauksin. Kiinnitä ja viimeistele tyyli haluamallasi tavalla. Työstä kerroksittain lisätäksesi tuen vaikutusta.

Pallopään joulukalenteri 1.-31.12.2015

Pallopään legendaarinen joulukalenteri on taas täällä! Päivittäin vaihtuvassa tuotetarjouksessa vain hinta pysyy samana, kaikki kalenterituotteet maksavat vain 10 €/kpl (tai setti) ja niitä on saatavissa tarjoushintaan vain rajoitettu erä. Nopeat elävät!

Päivän joulukalenteritarjous julkistetaan joka arkiaamu (=liikkeen aukiolopäivinä) klo 10 mennessä Pallopään Facebook-sivuillawww.facebook.com/pallopaapihlis, sivu on näkyvissä myös ei-kirjautuneille käyttäjille. Joulukalenteri jatkuu koko joulukuun uudenvuodenaattoon asti. Malttamattomimmille joulun 2015 kalenterituotelista tässä jo etukäteen:

ti 1.12. BC Bonacure Oil Miracle hoitoöljyt (100 ml)
ke 2.12. BC Bonacure Color Freeze väriä suojaava hoitosuihke XXL (400 ml)
to 3.12. Tiny Detailer minisuoristusrauta
pe 4.12. BC Bonacure XXL shampoot (500 ml)
la 5.12. Sim System 4 shampoot (500 ml)

ti 8.12. Framesi Densifying shampoo (200 ml) tai hoitosuihke (100 ml)
ke 9.12. Color Mask sävyttävä tehohoito iso (200 ml) + pieni (40 ml)
to 10.12. Osis+ Session Label muotoilutuotteet
pe 11.12. Sim Argan Care tehohoito (300 m)
la 12.12. BC Bonacure Color Freeze kiiltoseerumi (100 ml) tai Osis+ Glamination silottava eliksiiri (75 ml)

ti 15.12. BC Bonacure tehohoidot (200 ml)
ke 16.12. Schwarzkopf Igora Vibrance ammoniakiton kevytväri kotiväripakkaus
to 17.12. BC Bonacure shampoo (250 ml) + tunneliharja
pe 18.12. Sim DS Absolute volume shampoo (250 ml) + hoitoaine (150 ml)
la 19.12. Wet Brush + Hot brush -harjapaketti (sis. selvitysharja ja pyöröharja)

ma 21.12. [3D]Men-miestentuotteet: shampoo (250 ml), geeli tai vaha (100 ml) + minituote
ti 22.12. BC Fibre Force shampoot (200 ml) tai hoitoaineet (150 ml)
ke 23.12. BC Bonacure hoitosuihkeet (200 ml) Moisture Kick tai Color Freeze + pipo tai lapaset

ma 28.12. Tangle Teezer Salon Elite selvitysharja
ti 29.12. Essential-luomivärit
ke 30.12. Sim DS Mega Finish Hairspray (750 ml)
to 31.12. Osis+ Glamination kiiltovaahto (200 ml) tai voimakas kiiltokiinne (200 ml)

Joulukauden poikkeukset aukioloajoissa:

Jouluviikko (viikko 52):
ma 21. - ke 23.12. auki klo 10-18
to 24. - su 27.12. suljettu

Uuden vuoden viikko (viikko 53):
ma 28. - ke 30.12. auki klo 10-18
to 31.12. suljen n. klo 17
pe 1.1. suljettu
la 2.1. auki klo 8-15

Loppiaisviikko (viikko 1):
ma 4.1. ja ti 5.1. auki klo 10-18
ke 6.1. suljettu
to 7.1. alkaen auki normaalisti 

Toivotan kaikille asiakkailleni hauskaa ja rentouttavaa juhla-aikaa! 

Pallopään Femmafestarit 4.-5.9.2015

We <3 Pihlis kyläfestivaali valtaa Pihlajamäen lauantaina 5.9. Pallopää on mukana festarimeiningissä omalla Femmafestarit-tempauksellaan, joka käynnistyy jo perjantaina 4.9. Myynnissä huikeita tarjoustuotteita femmalla (5 €) tai kahdella (10 €):

BC Bonacure shampoot 250 ml 5 € 
Sim DS hajusteeton kuivashampoo 300 ml 5 €
Sim DS hajusteeton muotovaahto 300 ml 5 €
Color Mask 40 ml 2 kpl 5 €
BC Oil Miracle hoitoöljyt 100 ml 10 €
Tangle Teezer Elite harjat 10 €

Lisäksi löytökorista laadukkaita hiusharjoja 5 €, minikokoisia matkatuotteita 5 €/2 kpl, Hurraw!-luomuhuulirasvoja 5 €,  Blax- ja InvisiBobble-tukkalenksuja 5 €/pkt ym. 

Kampaamotuotetarjoukset ovat voimassa liikkeen aukioloaikoina perjantaina 4.9. klo 10-18 ja lauantaina 5.9. klo 9-15. Tuotteita rajoitettu erä.

Eikä tässä vielä kaikki! Varsinaisena festaripäivänä lauantaina 5.9. Pallopään liikkeen edustalla mahtava kyldyyrikirppis eli vanhoja cd-levyjä, sarjakuvalehtiä, taskukirjoja, pokkareita ja kovakantisiakin kirjoja kotiinkantohintaan eli paljon tavaraa ihan ilmaiseksi tai nimelliseen 50 c - 1 € hintaan. Tule penkomaan ja hakemaan itsellesi syyslukemista! 

Lue lisää We love Pihlis -festivaalien ohjelmasta tapahtuman Facebook-sivulta:
https://www.facebook.com/events/1077350882277921/ 
 

Olaplex® nyt Pallopäästä

Asiakkaiden paljon kyselemän Olaplex kampaamopalvelu on nyt vihdoin saapunut myös Pallopäähän. Olaplex on kampaamossa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja tuote, jota käytetään kemiallisten käsittelyiden eli värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä.

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla, sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna ja kampaamokäyntien välillä suositellaan kotikäyttöön käsittelyn vaikutusta ylläpitävää Olaplex Hair Perfector No. 3 -tuotetta.

Olaplex-tuotteet perustuvat keksintöön, joka estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Olaplexin toimintaperiaate on yksinkertaista, mutta erittäin tehokasta kemiaa, jollaista ei ole ennen osattu hyödyntää hiuskosmetiikassa. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa, voimakkaasti käsitellyistä täysin käsittelemättömään hiukseen.

Olaplex-hinnasto

Väri- vaalennus- ja permanenttikäsittelyiden yhteydessä (lisää käsittelyn pituutta n. 15 min.):

  Värikäsittely Vaalennus tai permanentti
 Lyhyet hiukset 15 € 20 €
 Puolipitkät hiukset 20 € 25 €
 Pitkät hiukset 25 € 30 €
 Erikoispitkät/paksut hiukset 30 € 35 €

 Hoitokäsittely (kesto alk. 20 min.) leikkauksen tai pesun ja föönauksen yhteydessä:

Lyhyet hiukset20 €
Puolipitkät hiukset25 €
Pitkät/ paksut hiukset30 €
Erikoispitkät/ -paksut hiukset      
35 €


Olaplex Hair Perfector No. 3 (ylläpitotuote) 100 ml 29,90 € 

Lue lisää Olaplexistä: www.kcprofessional.fi/olaplex.html 

Uutta tuotehyllyssä: Hurraw!-huulirasvat

Trendi- ja kauneusbloggareiden ylistämät Hurraw! luomuhuulirasvat ovat saapuneet Pihlajamäkeen!

Nämä täysin vegaaniset huulirasvat ovat mahtavan makuisia ja tuoksuisia, mutta silti täysin luonnollisia ­ ilman mitään ylimääräistä. Ne ovat reilun kaupan raaka­-aineista valmistettuja, raakoja (eli raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen) ja luonnonmukaisesti viljeltyjä.

Hurraw! ei sisällä parabeeneja, parafiiniöljyä, sulfiitteja tai keinotekoisia värejä ja makuja, tuotteita ei testattu eläimillä, ne ovat soijattomia, gluteenittomia, eivät sisällä shea-voita tai geenimuunneltuja (GMO) raaka-aineita. Sen sijaan ne  sisältävät kylmäpuristettuja luomuöljyjä  ja aktiiviraaka-aineita kuten manteliöljy, avokadoöljy, kaakaovoi, jojobaöljy, oliiviöljy, risiiniöljy, seesamiöljy. Huulivoidetuubit on valmistettu vähintään 50% kierrätetystä materiaalista.

Lisätietoja valmistajan omilta sivuilta: www.hurrawbalm.com

Pallopään valikoimassa on tällä heltkellä kolme eri Hurraw! huulirasvaa: Earl Grey (sisältää italialaisista bergamotti­hedelmistä kylmäpuristettua öljyä), manteli (sis. kylmäpuristettua manteliöljyä) ja Moon Balm -yöhuulivoide (sis. mm. avokado-­, argan-­ ja kookosöljyä, vaniljaa ja kamomillaa). 4,3 g putkilo maksaa 5 €/kpl.

Pallopään joulukalenteri 1.-31.12.2014

Joulukuussa availlaan tarjousluukkuja! Pallopään tonttukalenterissa on päivittäin vaihtuva tuotetarjous, ainoastaan hinta pysyy samana: kaikki kalenterituotteet maksavat vain 10 €/kpl (tai tuotesetti). Pikkurahalla kivaa joko itselle tai lahjaksi, mutta huomioithan, että tuotteita on rajoitettu erä.

Päivän joulukalenteritarjous julkistetaan joka arkiaamu (liikeen aukiolopäivinä) klo 10 mennessä Pallopään Facebook-sivuilla www.facebook.com/pallopaapihlis ja uteliaille lista on tässä jo etukäteen:

ma 1.12. BC Bonacure tehohoidot 200 ml
ti 2.12. Wet Brush selvitysharja
ke 3.12. Igora vaahtovärit 100 ml 
to 4.12. BC Oil Miracle hoitoöljyt 100 ml
pe 5.12. Sim System 4 shampoot ja hoitoaineet 2 x 100 ml
ti 9.12. Osis+ Session label hiuslakat 300 ml
ke 10.12. DS Refresh Dry hajusteeton kuivashampoo 300 ml
to 11.12. Detangler Brush harja + InvisiBobble-hiuslenkki
pe 12.12. [3D]MEN shampoot 250 ml
la 13.12. BC Matkapakkaukset (sis. 3 kpl 100 ml tuotteita)
ti 16.12. Tiny Detailer minisuoristusraudat
ke 17.12. BC Fibre Force shampoot 200 ml ja tehohoidot 150 ml
to 18.12. DS Root Boost Spray hajusteeton tyvikohottaja 200 ml
pe 19.12. Wet Brush harjapakkaus
la 20.12. BC Volume Boost tyvivaahto
ma 22.12. BC Bonacure shampoot 500 ml
la 27.12. Bio Botanical shampoot ja hoitoaineet 215 ml
ma 29.12.  Osis+ hiuslakka 100 ml glitterpussissa + aukikampausharja
ti 30.12. Osis + Glamination kiiltovaahto 200 ml tai voimakas kiiltokiinne 200 ml
ke 31.12. Fremesi Densifying-shampoo 200 ml

Pallopään tonttukalenteri jatkuu siis myös välipäiville - tervetuloa edullisille jouluostoksille!

HUOM! Joulun ja vuodenvaihteen poikkeukselliset aukioloajat: 
ti 23.-pe 26.12. suljettu
la 27.12. auki klo 10 alkaen
ke 31.12. suljen viimeistään klo 17
to 1.1. suljettu
ma 5.1. auki klo 10-18
ti 6.1. suljettu

Toivotan kaikille asiakkailleni erinomaisen mukavaa joulua ja uutta vuotta! 

Pallopään 1-vuotissyntymäpäivät 15.10.2014

Aika rientää kun on hauskaa! Pallopään virallisesta avaamisesta tulee keskiviikkona 15. lokakuuta jo vuosi täyteen ja synttäreitä juhlitaan koko lokakuu huimien tuotetarjousten voimin. Vuoden aikana suosituimmat jälleenmyyntituotteet lähtevät tasarahahintaan 10 €/kpl:
BC shampoot (kosteuttava, värinsuoja ja korjaava) 500 ml:n jättikoossa
BC Moisture Kick kosteuttava hoitosuihke 200 ml
DS Full Body Mousse hajusteeton muotovaahto 300 ml

Lisäksi myynnissä esim. laadukkaita hiusharjoja 3 €, 5 € ja 10 € kappalehintaan.

Varsinaisena juhlapäivänä 15.10. liikkeessä pidetään meikki-iltapäivä klo 15-18. Pääset meikkaamaan itse ihonhoitokonsultti Satu Nupposen opastuksella käyttäen Mary Kayn tuotteita. Opetus on ilmainen eikä velvoita mihinkään, mutta Sadun kautta voit halutessasi ostaa meikissä käytetyt tuotteet.

Voit ilmoittautua tapahtumaan ottamalla yhteyttä suoraan Satu Nupposeen, p. 040-8328505 tai satu.m.nupponen@gmail.com, mutta toki voit tulla paikalle ihan muuten vaan kurkkimaan missä mennään kauden meikkitrendeissä. Tervetuloa mukaan!

Uutta tuotehyllyssä: Osis+ Glamination ja Morphosis Densifying

Osis+ Glamination

Osis+ muotoilutuotesarja lisääntyi syksyn myötä pirtsakan pinkillä uutuudella. Glamination on Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen täysin naisille suunniteltu Osis+ -sarja. Pehmeäntuoksuinen Glamination-linjasto sisältää viisi viehättävää tuotetta:

Pohjustussuihke 200 ml 
- Selvittää hiukset ja antaa rakennetta, höyhenenkevyt suojaava koostumus ehkäisee pörrööntymistä, antaa volyymia ja kiiltoa.

Kiiltovaahto 200 ml
- Antaa "push-up" -efektin eli volyymia, tukea ja kiiltoa, silottaa ja tasoittaa hiuksen pintaa.

Silottava eliksiiri 75 ml
- Höyhenenkevyt, pörrööntymistä ehkäisevä seerumi, silottaa ja tasoittaa hiuksen pintaa. Käytä kosteissa tai kuivissa hiuksissa.

Kevyt kiiltokiinne 200 ml
- Antaa luonnollisen joustavan lopputuloksen, rakennetta ja erottelevuutta. Kampautuu helposti pois hiuksesta.

Voimakas kiiltokiinne 200 ml
- Pitoa ja upeaa kiiltoa viimeiselyyn, ei koveta vaan antaa samettisen tunnun hiuksiin.

Glamination-tuotteet maksavat 16,90 €/kpl. 

Morphosis by Framesi: Densifying

Italialaisen Framesin Morphosis-tuotelinjasto yhdistää korjaavista ominaisuuksistaan tunnettuja Välimeren uutteita uusimpiin tieteellisiin innovaatioihin. Densifying-tuotesarja on suunnattu hiustenlähdöstä kärsivälle hiuspohjalle. Keskeisenä ainesosana on verenkiertoa herättelevä mustikkauute ja tuotteet tuoksuvatkin miedosti mustikkaiselle.

Shampoo 200 ml (20 €)
- Puhdistaa hiuspohjan epäpuhtauksista, poistaa tuotejäännökset, stimuloi mikroverenkiertoa ja antaa hiuksille kiiltoa.

Spray 100 ml (22 €)
- Hiukseen jätettävän hoitoaineen vehnäproteiini ravitsee hiusta ja uudelleenaktivoi hiustuppea. Se myös ehkäisee hilsettä ja auttaa säätelemään talin määrää.

Drops 12 x 6 ml (49 €)
- Hiuksiin jätettävä intensiivinen kuuri käytettäväksi päivittäin 4-8 viikon ajan. Seerumin vehnäproteiini ja B5-vitamiini ravitsevat hiusta ja hiusjuuria, juurista tulee kiinteämmät, paksummat ja vahvemmat.

Extreme Drops 12 x 6 ml (49 €)
- Energiaa antava, hiuksiin jätettävä kuuri käytettäväksi päivittäin 4-8 viikon ajan. Kuningatarhyytelö ja B5-vitamiini ravitsevat hiustuppea ja edistävät hiuksen uudelleenkasvua ja aktivoivat hiuspohjan mikroverenkiertoa.

Tutustumistarjouksena Densifying-tuotteet -20% normaalihinnasta (tarjous voimassa vuoden 2014 loppuun). 

Vaahtofestarit 5.-6.9.2014 

Pihlajamäki muuttuu lauantaina 6.9. koko lähiön kattavaksi We Love Pihlis -festivaaliareenaksi. Pallopää on mukana kekkereillä jo perjantaista lähtien, kun liikkeessa vietetään perjantain ja lauantain aikana massiivisia Vaahtofestareita. 

Pääosassa ovat muotovaahdot, mutta hyllyistä löytyy perjantain ja lauantain aikana muitakin tuotteita pikkurahalla.

Tarjoushinnat: 

Osis+ Grip voimakas muotovaahto 200 ml 10 € (norm. 19,20 €)
BC Volume Boost  volyymivaahto 200 ml 10 € (norm. 17,50 €)
DS Full Body Mousse hajusteeton muotovaahto 300 ml 10 € (norm. 16,90 €)
DS High Volume Spray hajusteeton volyymisuihke 300 ml 10 € (norm. 17,90 €)
Igora Expert Mousse vaahtoväri 100 ml  10 € (norm. 15,20 €)
BC Bonacure "vanhan pakkauksen" shampoot ja hoitoaineet 200/250 ml + 100 ml matkakoko yht. 10 €
BC Bonacure "vanhan pakkauksen" matkakokoiset shampoot ja hoitoaineet 2 kpl 5 €
[3D] Men "vanhan pakkauksen" (=vihreä ulkoasu) miestentuotteet 5 €
Jessica-kynsilakat  5€
Essential luomivärit alk. 10 €
Sibel-pyöröharjat 3 €

Tervetuloa festareille! 

Pihliksen kyläfestari Facebookissa

[3D]Men miestentuotesarja uudistui

Schwarzkopfin [3D]Men on 100%:sti miehille suunnattu hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Entinen vihreä ulkoasu vaihtui tänä keväänä tyylikkään mustanpuhuvaksi ja myös tuotevalikoima uudistui. Pallopään jälleenmyyntituotevalikoimassa on nyt joka jäbälle jotakin:

Hair & Body shampoo: Virkistävä kaksoisvaikutteinen shampoo hiuksille ja vartalolle. Runsas ja pH:ltaan tasapainoitettu shampoo virkistää ja puhdistaa hellävaraisesti hiukset sekä ihon. 250 ml norm. hinta 17,90 €.

Syväpuhdistava shampoo: Täysin puhtaat hiukset 15 sekunnissa. Syväpuhdistavalla shampoolla peset tuotejäämät hiuksista. Soveltuu rasvoittuvalle sekä normaalille hiuspohjalle. Tekee hiuksista natisevan puhtaat, mutta jättää ne pehmeiksi ja käsiteltäviksi. 250 ml norm. hinta 17,90 €.

Hilseshampoo: Nopeavaikutteinen ja tehokas shampoo hilseilevälle hiuspohjalle. 250 ml norm. hinta 17,90 €.

Hiusjuuria aktivoiva shampoo: Aktivoi hiusjuuria ja parantaa hiustiheyttä ehkäisemällä hiustenlähtöä (ei sairaudesta johtuvaa). Pantenoli, tauriini ja karnitiini toimivat yhdessä hiuksissa, hiuspohjassa ja hiusjuurissa. Ainesosat ravitsevat hiuspohjaa ja parantavat sen toimintaa. 250 ml norm. hinta 17,90 €.

Hoitoneste hilsettä vastaan: Poistaa tehokkaasti hilsettä. Rauhoittaa kutisevaa ja punottavaa hiuspohjaa. 150 ml, norm. hinta 21,90 €.

Rakennevaha (uutuus!): Vahvaa pitoa ja uudelleenmuokattavaa rakennetta huolettomiin, mattaisiin viimeistelyihin. Vie tuote kuiviin hiuksiin ja työstä. 100 ml norm. hinta 21,90 €.

Muovailuvaha: Uudelleenmuotoiltava voidemainen vaha. Luo tyylisi uudelleen ja uudelleen painovoimaa uhmaavalla vahalla, luonnollisen kiiltävä viimeistely. Vie tuote kuiviin hiuksiin ja muotoile. 100 ml norm. hinta 21,90 €.

Voimakas muotoilugeeli: Erittäin voimakas geeli. Pysyviä muotoja ja rakennetta, kiiltävä viimeistely. Lisää tuote kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja rakenna tyylisi. 100 ml norm. hinta 21,90 €

Tutustumistarjous: Kaikki shampoot 12 €/kpl, hoitoneste ja muotoilutuotteet 15 €/kpl. Voimassa heinäkuun loppuun asti! 

Kesän 2014 aukioloajat

Kesä ja kärpäset! Pallopää on auki läpi suven muutamia hajapäiviä lukuun ottamatta. Ohessa touko-, kesä- ja heinäkuun normaalista poikkeavat aukioloajat, lähinnä maanantaiden ja lauantaiden osalta. Kesälauantaisin pidän auki vain sopimuksen mukaan, soita ja kysy tarkemmin!

Ma 26.5 auki klo 10-18

To 29.5. suljettu 

La 31.5. suljettu 

Ma 2.6. auki klo 10-18

La 7.6. suljettu

Ma 16.6 auki klo 10-18  

To 19.- ma 23.6 suljettu

La 28.6. suljettu

To 17.7. suljen klo 14.30

Pe 18.7. - ma 21.7. suljettu 

Uutta tuotehyllyssä: hajusteettomat muotoilutuotteet 

Kotimaisen Sim Finland Oy:n valmistama DS-muotoilutuotesarjan tuotteet ovat hajusteettomia ja parabeenittomia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai eläinperäisiä raaka-aineita. 

Pallopään valikoimassa: 

Mega Finish Hairspray: Voimakas viimeistelykiinne, pitää vahvasti ja viimeistelee täsmällisesti minkä tahansa kampauksen. Kampaus kestää ja säilyttää kauniin kiillon kaikissa olosuhteissa. Suihkuta valmiiseen kampaukseen 15-20 cm etäisyydeltä. Lähtee helposti harjaamalla. 300 ml, norm. hinta 17,90 €.

Full Body Mousse: Kampauksen ryhtiä ja tuuheutta lisäävä muotovaahto. Kevyt ja kosteuttava koostumus suojaa hiusta lämmöltä ja vahvistaa hiuksen omaa rakennetta. Levitä kosteaan hiukseen kamman tai harjan avulla ja kuivaa. 300 ml, norm. hinta 16,90 €.

High Volume Spray: Tuuhettava ja vahvistava volyymisuihke. Rakennetta ja runsauden tuntua hentoonkin hiuslaatuun. Suihkuta kosteaan hiukseen ja kuivaa harjan avulla. 300 ml, norm. hinta 17,90 €.

Refresh Dry Shampoo: Kuivashampoo kaikille hiuksille. Raikastaa ilmeen ja kohottaa kampauksen ilman vesipesua. Mattamainen rakenne ja keveys tuossa tuokiossa. Ravista pulloa, suihkuta tasaisesti ja harjaa hiukset. 300 ml, norm. hinta 16,90 €.

Hair Build Spray: Monikäyttöinen ja voimakas muotoiluneste. Kaikille hiustyypeille ja – pituuksille soveltuva koostumus tuo kampaukseen pitoa, vahvuutta ja rakennetta. Suihkeella kesytät hiukset haluamaasi muotoon. Suihkuta kosteaan tai kuivaan hiukseen. Föönaa kuivaksi ja muotoile haluamallasi tavalla. Saat joustavan lopputuloksen, mutta pitävämpään muotoiluun voit käyttää tukena vahvempia muotoilutuotteita. 200 ml, norm. hinta 15,90 €.

Root Boost Spray: Ryhtiä ja ilmavuutta lisäävä tyvikohottaja. Helppokäyttöinen ja kevyt suihke kohottaa hiukset ryhdikkäiksi ja samalla lisää tuuheutta. Suihkuta hiusten tyveen ja föönaa kuivaksi. Käytä harjaa tai rullia. Soveltuu myös lyhyiden hiusten muotoiluun. 200 ml, norm. hinta 16,90 €.

Salt Spray: Rakennesuihke, joka taivuttaa hiukset luonnollisen karheiksi ja tuuheiksi. Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja puristele. 200 ml, norm. hinta 16,90 €.

Toukokuun tutustumistarjouksena kaikki valikoiman DS-muotoilutuotteet nyt vain 12 €/kpl!